Att hitta en bilverkstad som både tar hand om lättare lastbilar och personbilar är inte alltid lätt. En som utför alla typer av reparationer och service och dessutom är kvalificerad att utföra lagningar för alla försäkringsbolag i Sverige och a tt verkstaden dessutom erbjuder sina verkstadskunder att fixa skador i plåten av de olika slag.

När en verkstad också förstår sig på all den elektronik som finns i dagens nya bilar är det som att få pricken över i:et och att deras flexibilitet gör att man som kund bara behöver ha en verkstad att anlita, som har allt under ett och samma tak när det är något som behöver göras på bilen.

I vissa fall går reparationerna så fort att det inte är lönt att lämna verkstaden, vilket ger perfekt möjlighet för kunden att använda sig av appen från aquro och få lite arbete utfört under sin väntan. Denna app är perfekt för den affärsman som har många bollar i luften och behöver ha alla sina uppgifter samlade på ett ställe.

Bara för att det är en verkstad, behöver man som kund inte endast anlita dem när det är något fel på bilen eller att den ska servas. Verkstaden kan komma väl till pass när det är årstidsskiftningar på gång.

Ett bra exempel på detta är när det är dags att byta däck, två gånger om året, inför sommar- och vinter-halvåret. Då är det perfekt med en verkstad som sköter allt detta med byten av hjul och däck vilket gör att man slipper tänka på det själv.

Något som också är suveränt, är att det alltid går att få tag i olika typer av tillbehör till din bil, via verkstaden och dess butik. Allt från att köpa nya torkarblad, tändstift, spolarvätska och olja, till lite mer avancerade tillbehör som man kan tänkas behöv, typ skidbox, krok till bilen med mera.

Verkstaden ska vara flexibel och tillgänglig för sina kunder, och sätta dem i första rummet!